понеделник, 9 май 2011 г.

Ако искаш чети

Добър ден и успешна седмица (първо да бъдем вежливи)
Минаха празниците и сега трябва да си почиваме от агнешкото, яйцата и шоколадите или тоест да се изчистим от холестерола. Кой е ял де.
Сега е време да се започне малка зелена диета и не да идете и да си купите зеленчуци от пазара с нитрати, а да вземете колелото (все пак доста хора си имат такива превозни средства в мазето или гаража, прахолясващи в някой ъгъл) или в краен случай и пеша и да си направите една малка разходка (без лодка). Ако сте двойка може и да вземете едно чердже и в покритието на някой по-гъст храст да се отдадете на любовни ласки. Но не забравяйте да пазите природата чиста и да си събирате всички боклуци в някоя найлонова торбичка и когато наближите първия кош да си я хвърлите. На никому няма да е приятно да иде да бере гъби и на най-голямата манатарка да има отгоре използван презерватив. Нали? Или върху боровинките или малините използвана дамска превръзка, надула се като пикочен мехур с 4 бири.
Ето и Дони и мъжа му Нети даже песен направиха. Няма да е лошо да се заслушате в нея, даже се пее за същия месец в който сме сега. Май. Май май няма да го бъде, или май май да не стане после вай вай (зависи къде ще поставите ударението).




Вижте клипа и напишете есе с тема: Любовта-има ли я или не? И кога тя е истинска? Напишете за материалната и останалата 3% истинска.
Време за есето - цял живот. :)

Да се върнем на планетата Земя. Да стъпим здраво и да се върнем към роботския ни начин живот, да се върнем към хубавата ни и весела работа. Като споменах работа се сетих за моята работа. Защо се получава винаги така, че като захвана нещо да не го довършвам. Почвам и оставям случая отворен. Значи не ставам за наемен убиец, че ако гръмна някой и жертвата още шава, няма да го довърша с контролния изстрел в главата (нали така беше 2 куршума в сърцето и 1 в главата за всеки случай).
Бум бум бум, ще си купя автомат. (пак имаше такава песен на НЛО, ако я чуете и се заслушате на там вървят нещата, само дето не ги дават на изплащане, че са много скъпи)

Имам доста да Ви пиша, но не искам, а ги забравям темите, понеже в главата ми бушува буря от мисли, особено когато съм гладен и не спирам да мисля за ядене. Понякога умствения труд натоварва повече от физическия, а вчера разбрах че и студа кара тялото да гори повече енергия, а единствения начин да я възстановиш е да си хапваш доволно.
Бум бум бум ще си купя тефтер. По добре да си записвам идеите в него отколкото да ги забравям. Идеи като искрица от огън - в началото са горещи и сияйни, а после изгасват и политат нагоре като сажди, тъмни омешващи се в тъмната нощ. Същото е и за мечтите. Другата алтернатива - да ги записвам на телефона като гласова бележка не е приемлива, защото си представям както вървя из заблудения народ и си говоря на телефона дадена идея, и не че нещо ми пука за хорското мнение, но да ме слушат как си нахвърлям гласови бележки - твърдо НЙЕ.

Наскоро ми нахвърлиха две крилати мисли. Мисля да ги приложа на практика. Първата беше от жена - "Мъжете са като тоалетните - хубавите тоалетни са заети, а останалите са задръстени." (нещо такова от тоя сорт) та следя по нейната "мъдра поука" че аз не съм зает, следователно не съм хубав, но и не съм задръстен, тогава какво съм, сигурно съм чистача на кенефа или кошчето за душевни отпадъци. Другата поука беше от мъж - "Жените са като паркоместата - хубавите паркоместа са заети, а останалите са платени." Реших да пробвам на практика поуката, засега е вярна. Момичето на което давах цветя е заета (да се надявам че е временно). Има и една друга мадама, на която се чудя в прав текст да я питам за тази теория. Или е прекалено прямо и трябва да го кажа по заобиколен начин. Единствения такъв начин, за който се сещам е да обикалям офиса ѝ откъм по-дългия път и да ида да и го кажа по заобиколен начин.

Спирам да пиша, че да не Ви натоваря с мойте размисли и храсти.
Пожелавам Ви спорна седмица и се усмихвайте по-често.

2 коментара:

  1. Добра, главоблъсканица, страхотен стил! Още, има няма пет до шест години и ще спреш да дерзаеш за тези неща и ще ги погледнеш, само откъм забавната им страна. :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Това не трябваше да се пише за да не се възгордявам.
    Относно 5-6 години няма ли да е прекалено късно за да ми дойде акъла в главата, а и ще остарея дотогава.
    Плюс това 2012 ще дойде края на света (после каква ли дата ще измислят)

    ОтговорИзтриване