неделя, 17 май 2015 г.

Импотенцията на един народ

Прибираш се вечер от работа, дали е физическа или психическа, или комбинирана - ти си изморен. Имаш приятелка или жена и искаш от нея да е сготвила нещо (ако не е била на работа и тя). Хапваш или първо пийваш една стограмка за да ти е вкусно яденето после, каквото и да е. После почиваш. Не искаш никакви разговори или някой да ти е над главата. Поне десет минути. Вечерта като си легнете правите един бърз секс (от две до три минути), защото си бил изморен от работата през деня и не искаш да се изморяваш още повече. След това заспиваш. И така през ден. После се чудиш защо не върви една връзка и жената си е била намерила друг. "Тя пък и една жена". Намерила си някой млад. Те жените винаги могат да си намерят ебач, стига да не е някой напомпан и пъпчив от химия младеж, защото докато сложи презерватива и вече му е спаднал, ако въобще може да го напомпа, както помпа за бицепс. Излиза на бар и гаранция без значение дали е дебела и грозна, винаги ще си тръгне с някой да я ръгалясва, поне за един път. А ако е красива, дори ще има избор. То и като ни се е извратило обществото. Примера за алфа мъжкар да ни е ой Фики Фики. Е да, не може ти да харесваш един стереотип жена (например руса с "патешка муцуна" да го кажем по-културно, слаба и красива в лицето с кило кит) а ти да си първообраза на Бай Ганьо - целия рунтав и мърляв. Или пък да се съберат металист - целия в пиърсинги, облечен в черно, с голяма коса, с вериги и руса или черна (и всички нюанси на цветовата гама без естествения цвят) чалгаджийка (то е лоша дума, така че купонджийка) с къса пола или клинче тип вижда ми се камилското копито и същевременно така ми стяга задника че става сочен и не се вижда целулита (то всяка жена си го има, лошото е че с тези хормони много мъже също го имат, имат и големи набъбнали гърди, каращи много момичета да им завиждат за тях) - да се съберат - идеална двойка. Всяка прослойка на обществото приема един тип хора за тях и останалите са просто аутсайдери. Различното не се толерира. Не че ми пука, това е лошо, не ми прави впечатление, но положението е трагично, но няма какво да се направи, така е било, така ще и бъде.
 Видях в един сайт вървят много удължители на пениси и вибратори с клиторо-стимулатори. Какво ще удължаваш като не ти става, то затова като продаваш маруля, трябва да имаш на масата и репички, така също вървят и вибраторите, защото докато разтягаш локума, жената все пак трябва да си има занимавка. Или този вибратор е за бизнес дами, нямащи време за вечерни срещи с млади кончета, жени прибиращи се вечер счупени от офиса но с желание за секс, малко бръм бръм (зависи, може и повече бръм бръм) и са готови, защо им е мъж. Понякога и малко човешка плът, предимно в събота вечер. Като споменах събота вечер, вече много двойки си имат ден за секс. Петък вечер или събота вечер, или неделя сутрин (за предпочитане, защото му става патката понякога по това време и няма да се мъчи да я лигави жената половин час). Ама то и ние сме си виновни. Както Фики е идеал за повечето жени (стига да направи крака, че ще е идеал за още повече), така и палавниците от интернета, дето си свалят гащите за тоукени и мъжа си избира една от хиляди, освобождава вената и си ляга доволен. На другия ден си харесва нова и така докато размие границата от реалното и като се срещне с някое нормално момиче (повярвайте ми все още ги има) и не му става. Или пък ако му стане той е безчувствен, защото от толкова много злобарки си е изтъркал Х-то на уя. Навсякъде наточени и надути отвътре със силикони - джуки, задници, цици - е съвсем нещо нормално. Идеята е че няма нищо истинско, идеал да сме перфектни, поне отвън. Суета - лоша дума. Китосани, обезкосмени (и по краката, а не носещи дънки и високи ботуши, нищо че са на дупки, като ги свали трябва да бягаш надалече) ама нищо де, тя преди да иде на дискотека ще ги обръсне, защото ще си намери някой дето да не е много пиян и да се сношават. Стига да не се е напил много, че ей така стават грешките, то може да не му е се е надървил много, ама плюе. И после сватба няма да има, а аборт или пари за хапове, ако има пари момчето, а то ще имат мама и тате, пък и тя няма да си хареса някой ей така - Бай Ганьо, дето си пие в края на сепарето и идва за първи път в дискотеката, там си има йерархия и всеки се знае кой кой е и новите са просто някакви духове. Та сватба няма да има, ще има брадва, най-печелят гинеколозите. В редки случай се събират и се ражда едно чисто създание (за първите няколко години), ама сватба пак няма. То не е модерно да се женят. То така и така е копеле, поне да се пише жената самотна майка, че да взима повече помощи, да има за цигари поне. Да се чудиш да плачеш ли, да се смееш ли. Импотентен - многозначна дума, но мисля синоним и е ограничен. Ограничен в живота и мисленето. Значение - искаш, но не можеш. Понякога и не искаш, тогава си хептем импотентен. Хм, пак се размислих. Лечение - за определени случай е възможно, стига да се открие на време. Действие - пагубно, особено за околните. Предписание - ограничаване на стероидите и интернета (второто да се прилага ежедневно).
Другата страна на монетата, умствената импотенция или "Импотенцията на един народ" - а.к.а "Пиянството на един народ". България е в челото по най-бърз интернет. След като наблюдавах живота в другите страни достигнах до личното ми заключение че интернета е виновен за всичко. Това е едно необходимо зло за контрол на масите. Затъпяване със игри и минаване на живота през фейсбук и много други примери. Замислете се малко, напънете едни 0,003 процента от мозъка и вижте. Всяко едно пускане на компютъра и времето минава неусетно. Машините победиха, не ни унищожиха с роботи а със някакъв друг вид робство. Ще си хвърлиш ли новия телефон ей сега - не, нали, никога, дори си готов да се биеш за него, братя - на оръжие да си браним техниката. Не, ние не можем без тях, не отричам машините, но в Англия например, там не са толкова зарибени като нас, ние отиваме на кафе и пет човека от шест вадят телефоните и забиват за поне пет минути. Техниката ни направи вече роби, факт който никой не може да отрече и да ме обори. Това ме ядосва най-много. Без интернет сме злобни, той е нашия наркотик, с него се облекчаваме всекидневно, пробвайте да седите без нет ден, без да ровиш в телефона ден - много е гадно нали. За поне 90 процента от хората е така. За може би 10 процента от тези 90, живота без интернет и телефон би било равно на смърт. Вижте до къде го докарахме. Не отричам технологията - повтарям се пак, но трябва да се ограничим, сами, звучи невероятно но трябва, но не трябва да го заместваме с друг наркотик - алкохол или амфети, или канабис (канабис може рядко, но отгледан в собствения двор, а не някой "друсан"). Трябва, ама знам че няма да го направи никой, един прочел това да се опита да промени нещо, аз ще се радвам много. Ще го прочетат шепа хора, някой ще се посмеят на цинизма, някой малко ще се замислят, един, един да промени нещо - това е от голямо значение, защото става ефекта на пеперудата. Ще се моля.

Няма коментари:

Публикуване на коментар