вторник, 28 декември 2010 г.

Яко пачка

Винаги когато пожелаваме на някого доброто, му пожелаваме първо да е жив и здрав, а другото може да се купи.Да се купи с пари, но ако ги нямаш се ядосваш, не водиш здравословен живот, не ядеш здравословна храна, а боклуците с консерванти и изрезки, когато се разболееш не могат да те лекуват качествено и надеждно и се молиш докторите да не те объркат повече, защото влезнеш ли в мрежата на докторите и адвокатите - много трудно се излиза, с една дума здравето си отива. Докъде стигнахме - само да гледаме пачката. Всичко е свързано с нея - грозната пичка събира пари, прави пластичните операции (един вид инвестира в собствената си фирма) и като в клипа на Ивана, отива в баровското кафе и търси баш баровеца да има секс за пари. Добре ама ако не си пичка, а си пич, какво се прави. Малцина са се уредили със стари лелки и да ги задоволяват всячески, а други със чичковци. Остава да инвестираме в себе си по друг начин - в акъла, но как като ни мързи та чак не ни се става сутрин. Ако знаеш чужд език можеш да работиш като freelancer - да превеждаш статии, да пишеш блогове, да рисуваш и оформяш реклами, да програмираш, да работиш на фотошоп и да чистиш голите снимки на гореспоменатите момичета и да ги правиш на програмата още по красиви и неустоими и да им се вдига цената за секс услугите. Но не. Обещават парички и гледаш цена 100-200-300 и повече долари и ти си мислиш - ооо аз ще го правя това. Добре, прави. Знам един където се хвалеше, че прави уебсайтове за по 5000 марки, но няма пари да си купи билет за рейса от селото да дойде в града. В България не може да се живее нормално, но сега няма да изброявам милионите причини, а ще дам примери със живота в африканските страни - там хората живеят в изключителна мизерия, борят се за вода, всеки ден е битка да не те изяде я лъв или крокодил. Но да не се успокояваме с това. Учете чужди езици и отивайте в Хюлет Пакард да работите за по 2000 марки и да си лежите. Не се шегувам - има обяви в джобс.бг, а и колегата в работата се хвали постоянно как сина му изкарва хиляди левове там. Но да не завиждаме - (харесва ми българския начин на мислене, че за всяко нещо имаме поговорка) Гъз знае две и двеста.
 Пари, пари, пари че чак започва да ми пари (със промяна на ударението).
Вадиш пачка и си готин. Всички те обичат. Започват да намират положителни неща в теб. Имаш много приятели. Имаш много приятелки. Красавици все. ооо Тигре Тигре
 Та мили съграждани, пише ми се още, но не искам. Лош блог, лоша идея. Къде отиде веселото и доброто. Изпари ми се Коледното настроение, а нова година ми е поредния обикновен ден с разликата, че има опция да се напиеш. В зависимост от обстановката и обкръжението може и да не се напиеш, защото може да очакваш да се случи нещо хубаво, но май съм прекалил със розовите филми. Не знам, но всеки се прави на стеснителен, а се оказва после лошото обратно.
 ЧНГ и нека забравим лошите мисли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар