сряда, 5 януари 2011 г.

Честита Нова Година

Дано тази година ни е по-успешна спрямо предходната във всички начинания, които сме поели. Няма да Ви пожелавам друго, защото вашите познати са ви затрупали с пожелания.
Понеже сме в началото на нова година, ще започна да публикувам и на английски език, защото не искам да се ограничавам само в нашите граници. Нека и белите хора разберат за нас. Но имам и една молба, понеже не знам перфектно езика, да ми помагате понякога ако намерите някоя грешка в изписването, за да се самокоригирам и уча и за в бъдеще да не ги допускам. Защото мъдрия се учи от грешките си, а глупавия ги повтаря.
 Между другото изхвърлихте ли елхичките и прибрахте ли коледната украса?
Беше ли нужно да се купува това дръвче, расло 5-6 години и отрязано за ни радва 10 дена. Е радвайте се. Защото не са виновни тези, които го продават, а тези, които го купуват. Няма ли да е по-добре да си имаме едно малко засадено в саксия (до колкото позволява помещението за да се отглежда) и това борче да ни радва със целогодишната си зеленина и когато вече стане по-голямо (за 1-2 години) да го върнем в гората и да си вземем ново за другата нова година. Не е ли по-хубаво така?
И пиратките и ракетите със зарята - уау, хубаво и шумно, но не е ли малко прекалено. В Кербала не са се стреляли така, както ние на 31-ви.
Също така откъснати пръсти (осъзнах го след като ми гръмнаха няколко в ръцете, добре че бяха слаби пиратките та само ме заболя). Както имаше една приказка "И аз бях там, и аз гърмях, три дни и три нощи."
А на колко сяра задушлива и барутни изпарения се надишах.
Ще призная за национален герой човека минал в 00:00 часа на 31.12. (без значение година) под редицата от блокове, без каска с бяла тениска нарисувана на гърба и мишена.
Нещо такова.

Ще му дам медал и ще го потупам по рамото.
Но да се върнем към същността. Няма да Ви пиша отрицателни работи, за да не започва годината с лошо. А какво добро имаше. За някой имаше. Други се напиха.
А на сутринта изтрезняваха и се чудеха какво са правили, когато са били пияни. Сега като се сетя, на трабанта ми беше замръзнал тавана от вътрешната страна сутринта на 1-ви (яко студ). Трябваше да го снимам, но кой да се сети. Нищо, другия път когато хване ледени висулки ще Ви го снимам. Сега докато Ви пиша се чудя как да импортирам английския текст и този текст да е превод на българския или да формирам нов, независим. Но реално погледнато ще ми е доста трудно да мисля две различни теми и то на два коренно различни езика. Също така мога да Ви ощетя ако английската тема е различна от българската и Вие не можете да си я преведете. Та ще пробвам с писане на език роден мой и превод на "инглиш".
От утре. Или по-точно от другата тема. Затова може и да не четете след българския текст, защото ще е едно и също. Впрочем може и да пиша като нова публикация английската. Ще я познаете по еднаквото заглавие, само че на чужд език. Оф много се обяснявах, но не е лошо да Ви упътя. Все пак сте мой читатели. И аз се радвам. Благодаря Ви за търпението! Лек и успешен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар